Protektor kültéri és beltéri kerámiafestés Hódmezővásárhelyen

Képek a festés előttről:

„… Az interneten találtam rá a Protektor hőszigetelő festékre. Egyből tudtam, hogy ez kell nekem, mert már régóta gondolkoztam, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Ez a festék amellett, hogy hőszigetel, légáteresztő is, és a penészesedési problémákra is végleges megoldást kínál. Ezenkívül környezetbarát, semmilyen egészségre káros anyagot nem párologtat ki. Miután meggyőztem a család többi tagját, belevágtunk a felújításba. …”

Képek a festés utáni állapotról:

„… Aminek külön örültem, hogy sikerült ugyanazokat a színeket kikevertetni, mint ami eddig volt a házon. Azóta sincs semmi baja a festéknek; se folt, se repedés, se semmi, mintha tegnap festettünk volna. Külön megnyugvás, hogy mosható, ellenálló az időjárással szemben, és még a kisebb mozgásokat is kibírja rugalmasságának köszönhetően. A falak szárazabbak, és tényleg nem újult ki a penész. A nyári nagy melegben sem forrósodnak át a falak, mert a festék visszaveri a hőt. Valószínű ezért is sokkal jobb a ház hőtároló képessége, mert bent tartja a meleget, a szobákban pedig egyenletesen oszlatja el. …”

Tudja meg, mennyibe kerül az Ön lakásának/házának felületeire!


*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három − kettő =

Scroll to Top