Festékbevonat amely vízlepergető és páraáteresztő – membránbevonat

Protektor-vízlepergető-páraáteresztő
A festékréteg membránhatása – hasonlóan az emberi bőrhöz – tudja biztosítani, hogy a falból és a vakolatból álló homlokzat hosszan-tartóan védve legyen. A párából lecsapódó vizet kint kell tartani. Így tud az északi hőmérsékleti zónában található épület szárazon maradni.

Más éghajlati övekben is lényeges, hogy a kondenzvíz a felületre kerüljön, hogy a penészképződést és egyéb problémákat megelőzzenek. Ugyanakkor szükséges, hogy a homlokzatot a csapadéktól szárazon tartsák. Víznek nem szabad a fal belsejébe kerülnie. A Protektor festék teszteredményei rendkívüliek, a festék réteg  vízlepergető.

Tudja meg most, hogy mennyibe kerül homlokzata védelme a csapadék káros hatásaitól!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy + kettő =

Scroll to Top