Fémépületei hővédelmét optimalizálhatja, hővisszaverő kerámiafesték alkalmazásával

Hővédem a gyors megtérülésért fémfesték felhasználásáva
Gyors megtérülés

A Protektor kültéri festék fémépületekre egy használatra kész thermokeramikus membránfunkcióval rendelkező ipari fémfesték olyan szerkezetekre, mint: ipari tárolók, konténerek, fémszerkezetek. Hővisszaverő képességén keresztül lassíthatja nyáron a épületszerkezeten belül a felmelegegést**.

Van-e a kedvező hőtechnikai tulajdonsága a buborékos kerámiaszerkezetnek?

A száradás után a Protektor festék egy vízhatlan, rugalmas szerkezetbe polimerizálódik. A rétegvastagságot a felhasználás célja szerint 0,4 mm és 1,0 mm között kell kialakítani. Így egy adaptív membrán alakul ki a speciális vízbázisú kötőanyagból és a milliónyi vákuumozott 20-120 mikrométer nagyságú üvegkerámia gömböcskéből. A gömböcskék rövidhullámú és középhullámú sugárzás nagy részét visszaverik.

A festékréteg csillapítja a szélsőséges hőmérséklet-változás hatásait, ezáltal csökkenti a szerkezetben fellépő thermodinamikus feszültséget.

Fémfesték: hosszantartó védelem – megfelelő korrózióvédelem után

A repedés megelőzés, UV-védelem, ellenállóképesség  ellen megnövelik a használati időt és csökkentik a költséges karbantartási munkáknak a gyakoriságát.

Protektor festék fémre – kedvező gazdasági hatások

A gyors hőemelkedés következtében keletkező túlnyomás, a Protektor fémfesték által csökkenthető, a készletveszteség elkerülhető. Hosszú felhasználási idő, csökkentett karbantartási és üzemeltetési költségek jellemzik a terméket. A hatékony üzemeltetést szolgálja az, a hely- és súlymegtakarítás. Az egyszerű, gyors felhasználás megnöveli a festék gazdasági jelentőségét,  meggyorsítva a megtérülést**.

Fedezze fel, hogy mennyiért juthat hozzá Ön is Protektor hőszigetelő festékrendszer nyújtotta előnyökhöz!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − tizenkettő =

Scroll to Top