A Protektor festék nem fakul ki, rendkívül színtartó

A Protektor festékben a fehér pigmenteket Titanium Dioxid, és Aluminium Tri-Hydrat molekulák alkotják. Ennek köszönhető, hogy rendkívüli tartóssággal bírnak, és megóvják a hozzájuk adott színezőanyagot is.
A Protektor festékben található kerámia gömböcskék egy úgy nevezett diffúz fénytörést adnak, amelyek hatására a színek tündökölnek.

Fontos tudni hogy a festék színtartóssága mellett fontos a színező paszta színtartóssága is.  A színezés során a kültéri festéknél mindenképp UV álló színező pasztát kell használni.

Tudja meg, mennyibe kerül a hosszútávú színtartósság!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =

Scroll to Top