Csökkentheti a tetőtere átforrósodását? Nézzünk meg egy megoldási lehetőséget.

Évtizedes védelem a tetőnek tetőfesték felhasználásával
Védelem a tetőnek tetőfesték felhasználásával

Mivel az időjárási és egyéb környezeti hatásoknak kitett tetőborításnak fontos védelmi funkciót kell ellátnia, szüksége van védőpajzsra. A Protektor tetőfesték ezt a feladatot kitűnően ellátja. Zivatarral  és hóval szemben kitűnően ellenáll. Palára és bádogtetőre gond nélkül felvihető – megfelelő előkészítés után.

Különösen erős tapadóképességű, csúcsminőségű alapanyagokból összeállított tetőfesték, amely festék módjára felvihető, pala és tetőcserép  esetén megfelelő védelmet biztosít a tetőnek.
A tetőfesték rugalmas marad -50 és + 150 C fok között is.  Időjárási tesztek és vevői vélemények szerint évtizedes védelmet biztosít a bevont felületnek.

Különböző alapanyagú szerkezeti részek találkozásának áthidalás tetőfestékkel

A nagyfokú hővisszaverő képesség következtében kisebb felületi feszültség lép fel. A különböző anyagfajták találkozásánál a tetőfestékkel kezelt felület hosszabb ideig repedésmentes maradhat.
A kerámiagömbök alkotta buborékszerkezetnek  köszönhetően a hősugárzás visszaverődik, így a tetőfelület kisebb mértékben melegszik fel.

Ez a nyári belső hőmérséklet észrevehető csökkenéséhez vezet**, kellemesebb klíma kialakulását eredményezve, mint a Protektor festékkel való kezelés előtt.

Fedezze fel, hogy tud hozzájutni és Önnek mennyibe kerül!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc + tíz =

Scroll to Top