Sokat fizet fűtésre?

Sokallja a fűtési rendszere felújításának és lakása hőszigetelésének költségeit? Akkor lenne Önnek egy ötletünk...
A fűtésre, hűtésre felhasznált energia drága. A Protektor festék egy jó befektetés gyors megtérüléssel – éppen azokban az időkben, amikor az energiaárak folyamatosan emelkednek. Aki a Protektor festéket használja, ezt tapasztalni fogja.

Már negyedjére festi újra lakását?

Minden penészmentesító szert kipróbált, de még mindig kiújul a penészfolt? Most ettől egy húzásra végleg megszabadulhat … Tudja meg, hogy miként szabadulhat meg a penésztől lakásában. Ismerje meg kipróbált megoldásunkat. A továbbiakban részletesen ismertetjük a penészmentesítés feltételeit, eljárásunk hatásmechanizmusát, elégedett vevőink véleményét.

Nyáron a falai nem védenek a melegtől, hanem ellenkezőleg ontják azt magukból?

Klímaberendezésen gondolkodik, de nem akarja, hogy nőjön az áramszámlája? A megoldás egyszerűbb, mint gondolná…Lakása hővédelmét  csak drága, körülményes eljárással tudja ellátni? Homlokzatának szerkezeti kialakítása nem engedi meg a hőszigetelő rendszerek alkalmazását? Ismerje meg hatékony alternatívánkat. Igazoltan kevesebb energiafelhasználás költséges hőszigetelés nélkül- csak 0,3 milliméteres réteg-vastagság által.

Gyakoriak a családjában az allergiás panaszok?

Lakásfelújítás után ezek kiújulnak? Kerülje el őket, egyszerűen…Az ember négy fallal körülvett helyen tölti életének 60%-át. Értelemszerűen a helyiségben lévő ingerek közvetlen hatást gyakorolnak egészségünkre. Érdekli, hogyan tudja mégis elkerülni, hogy allergiás panaszok lépjenek fel?

Tisztíthatóság, dörzsállóság

A Protektor festékek bizonyíthatóan kitűnő ellenállóképességet tanúsítanak az erózióval szemben. A bevont felületet nedvesen is lehet tisztítani. Ismerje meg a tudományos vizsgálatok eredményét.

Résképződés megakadályozva

Hogyan tudja a repedéseket megakadályozni? Termékünk szabályozza a felületi hőmérsékletet: visszaveri a hősugárzást, ezáltal a falfelület kevésbé melegszik fel. A hőmérsékleti különbségek kiegyenlítődnek és így a résképződés megelőzhető.

Kémiai ellenállás

Építményeink külső felületét egyre jobban rongálják az ipari tevékenység során keletkezett kémiai elemek. Hosszabb távon ezek megbontják a lakásunk védelmét, az eróziós folyamatok pedig felgyorsulnak. Egy egyszerű, kipróbált eljárással sikeresen el tudjuk érni épületeink vegyi hatásokkal szembeni védelmét.

UV-védelem biztosítva

Pár év alatt megsárgult, repedezett, festett felületek? Festékbevonatunk által 15 évig garantáljuk az Uv-védelmet, a repedésmentes felületet. Közel99%-os UV-védelem egy kellemes mellékhatással: a falak hosszabb ideig maradnak élénk színűek.

Időjárással szembeni védelem

A Protektor festékkel védett épületek egy vízhatlan, időjárási hatásoknak ellenálló, ugyanakkor páraáteresztő „légzőképes” védelmet kapnak.

Vízhatlanság igazolva

Csak a festékréteg membránhatása – hasonlóan az emberi bőrhöz – tudja garantálni, hogy a falból és a vakolatból álló homlokzat hosszan tartóan védve legyen. A párából lecsapódó vizet kint kell tartani. Tökéletes védelem a vizesedéssel és a vele járó negatív hatásokkal szemben.

Páraáteresztő képesség

Nem látjuk, nem érezzük, még csak nem is nedves, ez a pára — gázhalmazállapotú víz, ahogy a fizikusok mondják. De minden gyerek tudja, hogy a pára kondenzálódhat, azaz lecsapódhat. A bepárásodott ablaküvegek, vagy a fürdőszobai tükrön látható kondenzátumok hétköznapi tapasztalataink részei.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + 18 =

Scroll to Top