Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-content/themes/premiumfestek_hu/functions.php on line 39

Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Protektor hőszigetelő festék - Prémiumfesték.hu | Nanokerámiás membrán-hőszigetelő festékrendszer!

Kültéri és beltéri Protektor hőszigetelő bevonat Békéssámsonon

2012-03-15

“… Kültérben és beltérben is kifestettük a házunkat Protektor festékkel.  Azelőtt sokat bajlódtunk a visszatérő penészesedéssel, és télen nagyon hamar kihűlt a ház, szinte éreztük, ahogy húznak a falak. …”

 

“… Amikor rátaláltunk a Protektor hőszigetelő festékre, alig akartuk elhinni, hogy egy festék ennyi mindenre képes. 25-30%-os energiamegtakarítást biztosít és nem engedi a penészt megtelepedni a falakon, továbbá a kerámiának köszönhetően hővisszaverő tulajdonsággal rendelkezik. Rájöttünk, hogy pont erre van szükségünk, és belevágtunk! A fürdőben a penészesedés nem jött elő az első tél során, a falak szárazabbak lettek, és a lekapcsolt fűtés után érezhetően hosszabb ideig volt meleg a lakás. Nem kell attól tartanunk, hogy megrepedeznek a falak, és elcsúfítják a festést, mert láttuk milyen rugalmas a Protektor. Külön öröm volt, hogy a rengeteg szín közül megtaláltuk a számunkra tökéleteset! …”

 

Számolja ki, hogy Önnek ez mennyibe kerülne!


*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.