A „penésznek annyi”, penészmentesítés* egyszerű átfestéssel!

A Protektor penészgátló  festék egy csúcstechnológiás beltéri festék, mely javítja az épületelem hőszigetelését** és penészesedés gátló* tulajdonsággal is rendelkezik. A penészmentesítő festék milliónyi mikroszkopikus nagyságú kerámiagömböcskéből és egy kiváló minőségű kötőanyagból áll. Ez az anyagkombináció nagy ellenálló-képességet, dörzsállóságot eredményez.

Protektor festék előtt – nedves penészes falak

Penészmentesítés előtt a falon egyértelműen látszódnak a penészfoltok. A tulajdonos több penészmentesítő eljárást kipróbált, sikertelenül, a Protektor penészmentesítő festék előtt. A fal át volt nedvesedve, a penészfoltok egyértelműen látszódtak. A lakásban dohos, penészes szag volt. A tulajdonos a Protektor festék mellett döntött.

Protektor festék után – száraz, falak egészséges lakóklíma

Penészmentesítés után egyértelműen látszik, hogy a penészfoltok eltűntek, fél év után is. A tesztek és a gyakorlati tapasztalat egyértelműen mutatja a Protektor festék hatékonyságát. Próbálja ki Ön is, győződjön meg a Protektor penészmentesítő festék már bevált és széles körben bizonyított eredményességéről.

Mire figyeljünk a Protektor penészmentesítő festék alkalmazása során?

  • festés előtt mindig végezzük el a felület penészmentesítését, legalább 2-3 napig penészölő szerrel kezeljük a falat
  • a tökéletes hatás elérése végett mindig a teljes festhető felületet egy helyiségen belül fessük ki
  • mindig az alkalmazástechnikai előírások szerint járjunk el a penészmentesítő  festék felhordásakor
  • folyamatos, állandó páraterhelés esetén gondoskodjunk szellőztető készülékről

Tudja meg most a Protektor penészmentesítő festék árát! Csak töltse ki az alábbi kalkulációt:

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 4 =

Scroll to Top