Protektor kültéri festés műemlék jellegű épületen; Sárospatak

„… Az 1780-as években épült Sárospatakon egy társasház, ami azóta többször volt bővítve. Ennek a háznak két lakását is kifestettem a Protektor hőszigetelő festékkel. …”

Előtte

” …Konkrét elvárásaim voltak a festékkel szemben: nyáron hűvösebb, télen pedig melegebb legyen a lakásban. Gondolom mindenki ezt szeretné, ha télen kevés fűtéssel is elérné a kívánt meleget, de nyáron meg nem szeretne megsülni a lakásban. Hát pontosan ez volt a célom, és szerencsére a Protektor festék teljes mértékben megfelelt a feltételeimnek. …”

” … A felújítást tavaszra időzítettük, és nyáron már egyből éreztem, hogy még a padláson is hűvösebb van. Szerencsére a Protektor télen is helyt állt, még az a szoba is melegebbnek tűnt, amit nem is fűtöttünk. A többinél pedig egyenesen áradt a meleg a falból. Azóta nem kell 30 fokra felfűtenem a lakást, ha azt szeretném, hogy a lábam se fázzon. Örülök, hogy sikerült egy ilyen megbízható festéket találni, mindenkinek csak ajánlani tudom! …”

Utána

Kisebb méret

 

Mátyás György

Sárospatak

Borsod Abaúj Zemplén megye

Ön is műemlék jellegű épületre keres hőszigetelési megoldást? Számolja ki, mennyibe kerül az Ön felületeire!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc − 6 =

Scroll to Top