Protektor kültéri festék és tetőfesték Zuglóban

„… Fontos volt minél előbb egy tartós hőszigetelést találni, mert a nyári nagy melegek szinte elviselhetetlenek voltak, és már nagyon vágytunk rá, hogy a kánikulából egy kellemesen hűvös otthonba érkezzünk meg. Továbbá az is problémát jelentett, hogy a nagy esőzésektől olyan hamar bepiszkolódott a fal, mintha ezer éve festettünk volna. Nem szerettem volna lemondani a világos falról.  …”

Képek a festés alatti állapotokról:

Képek a festés utáni állapotokról:

„… Örülök, hogy a Protektor hőszigetelő festék mellett döntöttem. Maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, sőt még többet is. Mostantól kevésbé tapad meg a por a falon, de ha mégis piszkosnak ítélném, akkor egyszerűen csak lemosom. Nem is gondoltam, hogy egy festék, ami egyben hőszigetelés is, ilyen időtálló is lehet. Ami még nagyon tetszett, hogy tetőre is lehet alkalmazni, mintha direkt nekem találták volna ki. Így már nem melegszik fel a tetőtér, mert a festékben lévő kerámiagömböcskék visszaverik a napsugarakat. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a nyári nagy meleg okozta álmatlan éjszakáktól! …”

Tudja meg mennyibe kerülne háza falainak és tetőjének hővédelme!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × 2 =

Scroll to Top