Protektor kültéri falfesték műemlék jellegű épületen, Románia – Szalonta

Románia – Szalonta

Végre egy hőszigetelés, ami nem tünteti el a fal mintázatát. Festék jellegének köszönhetően, akár műemlékeknél is kiválóan alkalmazható, mert nem változtatja meg a homlokzat kinézetét, ugyanakkor kerámiatartalmának köszönhetően kiváló megoldást nyújt hőszigetelésre. Nagy előnye még, hogy mosható, és keményen ellenáll az időjárási tényezőknek. Könnyedén eltávolíthatóak a szennyeződések, és rengeteg színben elérhető. Kültéri alkalmazása meggátolja a nyári felmelegedést, ezáltal kellemes lakóklímát biztosít.

Tudja meg, mennyiért juthat hozzá ehhez a nagyszerű megoldáshoz (nem csak) műemlék épületek festésére, hőszigetelésére!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × öt =

Scroll to Top