Protektor kültéri és beltéri falfestés Zuglóban

” … Próbaképpen a legrosszabb állapotú szobát festettük ki, majd a jó tapasztalatoknak köszönhetően az előszobában, majd a mellékhelyiségben is alkalmaztuk a Protektort. Festés előtt sokat kínlódtunk a penészesedéssel, mindig hidegek és nyirkosak voltak a falak. A Protektor használata után azonban érezhetően melegebb lett, és a penész is eltűnt, sőt nem is újult ki. … ”

Képek az előkészítésről:

” … A tél folyamán megmutatta a festék előnyös beltéri hatásait, ezért úgy döntöttünk, hogy kívülről is Protektorral festjük le a házat. Ha valóban összeadódnak a külső és a belső festés hatásai, akkor akár 40%-os energiamegtakarítást is elérhetünk, és a két festéssel olyan lesz a ház, mintha 15 cm hungarocellell leszigeteltük volna. Csak így olcsóbban jövünk ki, és ráadásul ez egészségesebb és környezet kímélőbb megoldás. … ”

Képek a hőszigetelő bevonat felhordásáról:

” …. Most nyáron kellemes hűvös a ház, míg télen hamar felmelegszenek a falak, és fűteni sem kell annyit. Fontosnak tartom még, hogy a Protektor festék mosható, és a kutyáink nyomait is könnyedén eltüntethetjük a falról. A Protektor beváltotta az ígéretét! A falaink szárazak, a penészesedés megszűnt, az energiamegtakarításunk nőtt, míg a számláink csökkentek.  Biztos, hogy ajánlani fogom a barátaimnak is, hadd tapasztalják meg ők is a Protektor hőszigetelő festék nagyszerű tulajdonságait!”

Képek a hőszigetelő bevonat elkészültéről:

 

Katz Tamás

Budapest – Zugló

Columbus utca

Kérje a kalkulátor segítségével személyre szabott árajánlatunkat!


*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − 6 =

Scroll to Top