Protektor kültéri és beltéri falfestés – Debrecen

Protektor kültéri és beltéri falfestés – Debrecen 

Felújítás előtti képek.

Egy családi háznál különösen fontos a jó hőszigetelés, hiszen nem fűtik minden oldalról, mint egyes társasházakban lévő lakásokat. Ahogy télen az emberek is jobban felöltöznek, hogy kevesebb hőt veszítsenek, ugyanúgy a házaknál is fontos, hogy a falon keresztül ne távozzon a meleg levegő. A Protektor hőszigetelő festékben lévő kerámiagömböcskék kiszárítják a falakat, és visszaverik a meleget, ezáltal egyenletes lesz a szobák hőelosztása. Mostanában szerencsére egyre nagyobb figyelmet fordítunk környezetünk és egészségünk megóvására, a Protektor hőszigetelő festék káros anyag kipárolgása 0%, ezért gyerekszobákba is bátran ajánljuk.

 

Felújítás utáni képek.

„Végre megtaláltam azt a festéket, ami az egész családom igényeit kielégíti. A Protektor hőszigetelő festék egyenletes hőelosztást biztosít, így nem fog többet előfordulni, hogy a feleségemnek fázik a lába, pedig már 28 fokot mutat a hőmérő. A fürdőszobában akármekkora gőzt csinálunk, nem fog bepenészesedni a fal, mert ez a festék engedi lélegezni a falat, és meggátolja a penész megtelepedését.
Alig akartam elhinni, hogy ha kívül-belül egyaránt kifestetek a Protektorral, akkor összeadódik a hatása, és megduplázhatom az energiamegtakarítást, valamint nagy mértékben lecsökkenthetem a fűtésszámlánkat. Ezért is próbáltam ki, mert ha ez mind igaz, akkor rengeteget tudok spórolni. Szerencsére minden hozzá fűzött reményt beváltott. …”

Tárnok Ferenc

Debrecen

Hajdú Bihar megye

Számolja ki Ön is a saját házára!


*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + tizenöt =

Scroll to Top