Protektor hőszigetelő festés Érden

Protektor hőszigetelő festés Érden

” … Kívülről szerettem volna leszigetelni a házamat, amihez egy tartós megoldást kerestem. A Protektor hőszigetelő festék mellett döntöttem számos előnyös tulajdonsága miatt. Többek között nem igényel hatalmas előkészületet, csak a vakolat épségét kellett átnézni, és a 2-3 mm-nél szélesebb repedéseket leglettelni. Ezután már lehetett is festeni, előbb egy alapozó réteget vittünk fel, majd két réteg festéket, így biztosítva a festék maximális hatását. Felvitele is egyszerű volt, akár a többi festéket, ezt is hengerrel lehetett felhordani. Szépen terült, és a kisebb repedéseket tökéletesen elfedte. … ”

” … A következőket tapasztaltuk: rendkívül rugalmas, nem repedezik, nem koszolódik, érezhető a hővisszaverő képessége, mind a bőrünkön, mind a pénztárcánkon. Esős időben látni lehet, ahogy a falról leperegnek a vízcseppek, és ezáltal meggátolja a fal nedvesedését. Márpedig, ha a falak szárazabbak, akkor a hőszigetelés is nagyobb, a penészesedés esélye pedig kisebb. Ennek az épületnek a hőveszteségéről nincs tapasztalatom, mert költözéskor egyből kifestettünk, de az előző lakásokhoz viszonyítva teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel.  …”

Volszky Géza

Érd – Pest megye

Fedezze fel Ön is, hogy mennyiért juthat hozzá a hőszigetelő festékhez!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + tizenöt =

Scroll to Top