Protektor hőszigetelő fafesték, Veresegyház

Képek a festés előttről

” … 2000-ben egy olyan házat építettünk Veresegyházán, aminek a felső szintjét teljesen fából készítettük el. Attól kezdve folyamatos gondot okozott a nagy napsugárzás, amitől teljesen lepergett a festék, és 3 évente újra kellett festenünk, ha azt akartuk, hogy szép otthonunk legyen. Rengeteg időt és pénzt felemésztett a rendszeres felújítás. Sajnos, egy olyan terméket sem találtunk, ami kibírta volna a folyamatos, erős UV sugárzást. …”

” … Idén eldöntöttem, hogy úgy akarom lekezelni a ház fa részeit, hogy ne csak 3 évig legyen szép, hanem tartósan. Szerencsére az interneten rátaláltam a Protektor hőszigetelő festékre, ami fa felületekre is alkalmazható. Felkerestem a forgalmazót, aki 10 év funkciógaranciát vállalt a festékre, amivel teljes mértékben meg is győzött.   … ”

Képek a festési munkálatok előkészületeiről

” … A halvány csontszín tetszett meg, amit minden gond nélkül kikevertek. A kivitelezőtől is pozitív visszajelzést kaptunk az anyag kezelhetőségét és fedőképességét tekintve is. Azt mondta, hogy még nem dolgozott hőszigetelő festékkel, de nem jelentett problémát a felhordása. Megkért, hogy mondjam el a tapasztalataimat, mert érdekelné magánemberként is, de szívesen dolgozna is vele. … ”

Képek a festési folyamatokról

” … A következő nyáron már meg is tapasztaltuk a festék kiváló minőségét: még a legforróbb időben is kellemes hűvös volt a lakásban. Kipróbáltuk mennyire rugalmas az anyag: az ablaknál egy-két részt lefestettek vele, és az első kinyitásnál látszott milyen jól nyúlik, tehát biztos nem fog megrepedezni a ház kisebb mozgásainál sem.
Én ajánlani tudom mindenkinek, aki tartós megoldásra vágyik. ”

Képek a festés befejezéséről

Képek az elkészült faházról

 

Szalay Béla

Veresegyház

Pest megye

Ismerje meg, hogy mennyibe kerül fafelületeinek hosszantartó védelme!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 1 =

Scroll to Top