Protektor falfesték nulla VOC tartalommal, Esztergomban

” … Kisgyermekes család vagyunk, ezért rendkívül fontos, hogy a legkevésbé káros és a leginkább bababarát anyagokat használjunk a lakásban. … ”

” … Rengeteg oldalt áttanulmányoztam az interneten, mire rátaláltam a Protektor hőszigetelő festékre. Meggyőzött a német minőség, garanciát vállaltak, és ami a legfontosabb, ennek a festéknek a káros anyag kibocsátása 0%. A széles színskáláról alig tudtuk kiválasztani a megfelelő színt. Végül sikerült, és a végeredmény egy elbűvölő babaszoba lett. Annyira meg voltunk elégedve, hogy az egész tetőteret kifestettük a Protektorral, és még klíma nélkül is nagyon kellemes volt a hőmérséklet.  … ”

” … A festék télen is megmutatta előnyös tulajdonságait. Felerősítette a fűtést, egyenletesen oszlatta el a hőmérsékletet, mintha az egész fal egy nagy radiátor lett volna. A kicsivel többnyire a földön játszottunk, és ott is érezhető volt a különbség, nem is betegedett meg, sőt a jó páraelosztásnak köszönhetően semmilyen hurutos köhögés sem jelentkezett. A másik pozitívum, amit Anyukaként külön díjaztam, hogy a játékból adódó foltokat könnyedén el tudtam tüntetni a falról. … „

” … A fürdőben gyakran lesz vizes a fal, és nagy a gőz is, de semmi baja nincs a festéknek, nem is penészedett be, pedig már egy éve festettünk a Protektorral, de még mindig olyan, mintha új lenne.”

Gy. János

Esztergom

Komárom-Esztergom Megye

Ismerje meg, mennyiért szerezheti be Ön is ezt a fantasztikus egészségbarát festéket!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy + tizenhat =

Scroll to Top