Protektor falfesték kültérben és beltérben Kaposváron

Somogy megye – Kaposvár – kívül és belül is Protektor hőszigetelő bevonattal ellátva

„… Szinte kibírhatatlan volt a festés előtti állapot. A tetőtérben, közel 40 fokban, nyaranta meg lehetett sülni, és mivel éjszakára sem hűlt le a levegő, az, hogy ott aludjon valaki, szinte lehetetlen volt. Az alsó szinten a téli hidegek okoztak nagy bosszúságot, mert hiába fűtöttünk, mégis hamar kihűlt a lakás. Muszáj volt mihamarabb egy költségtakarékos, ám hatékony megoldás után nézni….”

„… A Protektor festéknek köszönhetően kevesebb fűtéssel is sokkal melegebbet érünk el a lakásban, nyáron pedig nem melegszik át a tetőtér sem. A festés óta körülbelül 30%-os energiamegtakarítást értünk el, nem beszélve arról, hogy a jóval szárazabb falaknak köszönhetően télen nem kell a légúti megbetegedésektől tartanunk. Bármilyen szennyeződést könnyedén el tudunk távolítani akár kívül, akár belül. Többet nem lesznek falakon átívelő repedéseink, hála a Protektor rugalmasságának. A fürdőben is remekül helyt áll, akármekkora a pára, a gőz, egyik sarokban sem újul ki a penész. A széles színskáláról egy élmény volt válogatni, és megtervezni az új lakásunk hangulatát. A Protektorral sikerült megvalósítani az elképzeléseinket, és a házunk olyan lett, mint amilyennek megálmodtuk. …”

Kalkulátoraink segítségével megtudhatja, hogy mennyibe kerülne Önnek!


*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 5 =

Scroll to Top