Protektor falfesték faházon, Pilisszentlászló

Faház, felújítás előtt

” … Már ráfért a házunkra egy festés, amit 2010-ben meg is valósítottunk, de előtte sokáig gondolkoztunk, keresgéltünk, hogy mi is lenne a legjobb megoldás. Végül a Protektor festék mellett döntöttünk, ami festék és hőszigetelő egyben, és szerencsénkre, fa felületekre is kiválóan alkalmazható. …”

Faház felújítás alatt

” … A gerendákat teljesen lecsiszolták, hogy a régi festéket eltávolítsák, majd a Protektor mélyalapozót egy rétegben, aztán a a Protektor festéket két rétegben vitték fel a fára, így érve el a legjobb hatást. A festés óta sokkal kevésbé melegszik át a ház nyáron, és nem nedvesedik át a fa, mert a Protektorról lepereg a csapadék. Ha szeretnénk, akkor bármikor lemoshatjuk, mert az sem árt neki. … ”

Faház felújítás után

” … A Protektor előnyös tulajdonságait még megtoldottuk egy-két térelválasztó függönnyel, így fokozva a hatást. A festék még mindig olyan, mintha új lenne, teljes mértékben tisztítható, és az időjárási viszontagságoknak is ellenáll. Nagyon meg vagyunk elégedve vele. … ”

Ön is szeretné tudni, mennyibe kerül fafelületeinek megóvása? Számolja ki most!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + három =

Scroll to Top