Időtálló Protektor hőszigetelő bevonat; Németország

„Ha alaposan megnézzük, és összehasonlítjuk a hagyományos festékkel a Protektor festéket, egyértelműen látszik a különbség: a hagyományos festék esetében felületi sérülések és felhólyagosodások észlelhetők, míg a Protektornál egységes, rugalmas védőbevonat képződött, ami nem sérülékeny, még erős dörzsölés hatására sem, ugyanakkor vízzel tisztítható, de a nedvességet nem engedi be a falba, sőt, inkább kitaszítja belőle.”

” A régi homlokzatról nagynyomású tisztítóval eltávolítottuk a szennyeződéseket és lekentük a Protektor Mélyalapozóval, majd erre az előkészített felületre hordtuk fel két rétegben a speciális Protektor hőszigetelő festéket. ”

” Itt Németországban már egy jó ideje károsnak tartják a hungarocell szigetelést, és azontúl, hogy nem alkalmazzák, még az eddigieket is leszedik. Helyette a korszerűbb, és környezetbarátabb megoldásokat keresik, ilyen a Protektor hőszigetelő festék. Ezt bátran használjuk, mert ismerjük a kerámia előnyös tulajdonságait, amiket a festékkel kombinálva remekül lehet hasznosítani. Nem káros az egészségre, ugyanakkor hihetetlen mértékű energiamegtakarítást lehet vele elérni. A száraz falak nem penészesednek, amivel sok betegségnek lehet elejét venni. ”

Thomas Fischer

Festő mester

Németország – Sonthofen

Fedezze fel, hogyan és mennyiért juthat hozzá Ön is ehhez az innovatív technológiához!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − hat =

Scroll to Top