Értékesítés, partnerkereső

Találja meg az Önhöz legközelebb eső Protektor értékesítő vagy kivitelező / festő partnert. Adja meg nevét, telefonszámát, illetve, hogy melyik megyében keres partnert. A legközelebbi partnerek listáját emailben küldjük Önnek.

1158 Budapest, Késmárk u. 7/B, fszt.  M:  70-772-0794; T: 1- 308-76-84

  Név*

  Telefon*

  E-mail címe*

  Megye

  Üzenet

  Ellenörző kód

  captcha

  *FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

  **FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  tizennégy − 13 =

  Scroll to Top