Csökkentheti a tetőtere átforrósodását? Nézzünk meg egy megoldási lehetőséget.

Évtizedes védelem a tetőnek tetőfesték felhasználásával
Védelem a tetőnek tetőfesték felhasználásával

Mivel az időjárási és egyéb környezeti hatásoknak kitett tetőborításnak fontos védelmi funkciót kell ellátnia, szüksége van védőpajzsra. A Protektor tetőfesték ezt a feladatot kitűnően ellátja. Zivatarral  és hóval szemben kitűnően ellenáll. Palára és bádogtetőre gond nélkül felvihető – megfelelő előkészítés után.

Különösen erős tapadóképességű, csúcsminőségű alapanyagokból összeállított tetőfesték, amely festék módjára felvihető, pala és tetőcserép  esetén megfelelő védelmet biztosít a tetőnek.
A tetőfesték rugalmas marad -50 és + 150 C fok között is.  Időjárási tesztek és vevői vélemények szerint évtizedes védelmet biztosít a bevont felületnek.

Különböző alapanyagú szerkezeti részek találkozásának áthidalás tetőfestékkel

A nagyfokú hővisszaverő képesség következtében kisebb felületi feszültség lép fel. A különböző anyagfajták találkozásánál a tetőfestékkel kezelt felület hosszabb ideig repedésmentes maradhat.
A kerámiagömbök alkotta buborékszerkezetnek  köszönhetően a hősugárzás visszaverődik, így a tetőfelület kisebb mértékben melegszik fel.

Ez a nyári belső hőmérséklet észrevehető csökkenéséhez vezet**, kellemesebb klíma kialakulását eredményezve, mint a Protektor festékkel való kezelés előtt.

Fedezze fel, hogy tud hozzájutni és Önnek mennyibe kerül!