Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-content/themes/premiumfestek_hu/functions.php on line 39

Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Protektor hőszigetelő festék - Prémiumfesték.hu | Nanokerámiás membrán-hőszigetelő festékrendszer!

Protektor műemlékvédelem – MTA székház – Veszprém vár

2012-03-15

A műemlék épületen a homlokzati felújítás és a nyílászáró felújítás együttesen történt, és reméljük, hogy demonstrálja ennek a párosnak minden kedvező tulajdonságát.
A kerámia tartalmú bevonó anyag, vagyis a Protektor festék nagy előnye, hogy úgy fejti ki hőszigetelő hatását, hogy közben megtartja a műemlék épület struktúráját.

Képek:

“… Munkámból adódóan sokfelé jártam már, ahol hasonló problémába ütköztek a műemlékek szigetelésénél. Ez egy tartós hőszigetelő megoldás, amikor fontos, hogy az épület megőrizze homlokzati képét. …”

Képek:

“… A Protektor festék kerámia tartalmának köszönhetően az épület rendkívül jól tartja a hőt. Ezenkívül a lég- és páraáteresztő, valamint falszárító hatása miatt tartósan szigetel, hiszen nem engedi a falakat átnedvesedni. …”

Képek:

Akik jártak az épületben a festés előtt, és mostanában újra ellátogattak a székházba, azok mind megjegyezték, hogy micsoda hőmérsékleti különbséget lehet érezni, kevésbé nyirkos a levegő, és milyen jó, hogy az épület régi kinézete is megmaradt.

Mezei László

Építészmérnök

Veszprém

Tudja meg, hogy mennyibe kerül a műemlék jellegű homlokzatok védelme!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.