Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-content/themes/premiumfestek_hu/functions.php on line 39

Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Protektor hőszigetelő festék - Prémiumfesték.hu | Nanokerámiás membrán-hőszigetelő festékrendszer!

Protektor falfesték panel épületen – Nagykanizsa

2012-03-15


” …Mint kivitelező, már sok festékkel volt dolgom, de a Protektor az egyedülállóan magas kerámiatartalmának és a speciális kötőanyagának köszönhetően sokkal hatékonyabb, mint bármelyik másik festék. Könnyű  vele dolgozni, és a végeredmény magáért beszél. …”

” … Sűrűségének is köszönhető a jó fedő- és tapadóképessége, amivel rendkívül meg voltam elégedve. Sőt, nem csak nekem van jó tapasztalatom, hanem a lakóktól is csak pozitív visszajelzés érkezett. Ahol a Protektorral dolgoztam, érezhetően jobb volt a lakás hőeloszlása, és csökkent a fűtés költsége is. …”

Lovkó  István – Kivitelező

(Nagykanizsa)

Zala megye

A kalkulátor segítségével kiszámolhatja, hogy mennyibe kerül a panel felület hőszigetelő festékkel történő ellátása.

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.