Penészmentesítés sikeresen Protektor penészmentesítő festékkel; Óbuda

2012-03-15

“A feleségem kételkedett a Protektor festék hőszigetelő tulajdonságában, de én mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom az egyik szobán, mit is tud ez a festék. Azt olvastam róla, hogy nem engedi a penészt megtelepedni a falon, valamint a benne lévő kerámiának köszönhetően a fal teljes felületéről visszaveri a meleget, kiszárítja a falakat, és ezáltal nagyon jól hőszigetel. Egy szobát kifestettem, de a maradék festéket nem akartam kidobni, ezért lefestettem a másik szoba egy részét.”

” Február környékén azt vettük észre, hogy elkezdett penészesedni az a felület, ahova már nem jutott a Protektor hőszigetelő és penészmentesítő festékből, valamint a penész “átvándorolt” olyan falra, ami hidegebbé vált a lefestett falakhoz képest. Azon a felületen viszont, amit lekezeltünk a Protektorral gyönyörű szép fehér maradt a fal, és nyoma sem volt a penésznek.
Ezek után már a feleségem is elhiszi, hogy ez a kerámia tartalmú festék tényleg hőszigetel és penészmentesít egyszerre. A következő lépésben eltüntetjük a penészt, majd kifestetjük az egész lakást, és végre búcsút mondhatunk a penésznek. ”

Homonnai István

Budapest

Óbuda

Tudja meg, hogy Ön mennyiért juthat hozzá a penészmentesítő festékhez!