Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-content/themes/premiumfestek_hu/functions.php on line 39

Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Protektor hőszigetelő festék - Prémiumfesték.hu | Nanokerámiás membrán-hőszigetelő festékrendszer!

Penészmentesítés sikeresen Protektor penészmentesítő festékkel; Óbuda

2012-03-15

“A feleségem kételkedett a Protektor festék hőszigetelő tulajdonságában, de én mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom az egyik szobán, mit is tud ez a festék. Azt olvastam róla, hogy nem engedi a penészt megtelepedni a falon, valamint a benne lévő kerámiának köszönhetően a fal teljes felületéről visszaveri a meleget, kiszárítja a falakat, és ezáltal nagyon jól hőszigetel. Egy szobát kifestettem, de a maradék festéket nem akartam kidobni, ezért lefestettem a másik szoba egy részét.”

” Február környékén azt vettük észre, hogy elkezdett penészesedni az a felület, ahova már nem jutott a Protektor hőszigetelő és penészmentesítő festékből, valamint a penész “átvándorolt” olyan falra, ami hidegebbé vált a lefestett falakhoz képest. Azon a felületen viszont, amit lekezeltünk a Protektorral gyönyörű szép fehér maradt a fal, és nyoma sem volt a penésznek.
Ezek után már a feleségem is elhiszi, hogy ez a kerámia tartalmú festék tényleg hőszigetel és penészmentesít egyszerre. A következő lépésben eltüntetjük a penészt, majd kifestetjük az egész lakást, és végre búcsút mondhatunk a penésznek. ”

Homonnai István

Budapest

Óbuda

Tudja meg, hogy Ön mennyiért juthat hozzá a penészmentesítő festékhez!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.