Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-content/themes/premiumfestek_hu/functions.php on line 39

Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Protektor hőszigetelő festék - Prémiumfesték.hu | Nanokerámiás membrán-hőszigetelő festékrendszer!

Kültéri hőszigetelő Protektor bevonat alkalmazása Gödöllőn

2012-03-15

“… Nagyon örültem, hogy rátaláltam a Protektor hőszigetelő festékre. Végre nem kell féltenem a falat a káros környezeti hatásoktól és nyáron még az emelet sem melegszik fel annyira. Sűrű állagának és a jó fedő képességének köszönhetően eltűntek a repedések, és a rugalmassága miatt, nem is fognak kiújulni, hacsak nem jön egy nagy földrengés. …”

 

“… Már az első télen érezhető volt, hogy kevesebbet kell fűteni, de mégis egyenletes meleg van a szobákban. A falakból kinyomja a nedvességet, így még nagyobb hőszigetelést érhetünk el. Elegendő volt kifesteni a Protektorral, és máris úgy éreztük, mintha 10 cm szigetelést rakattunk volna fel. …”

Tudja meg, hogy az Ön házára mennyibe kerülne a hőszigetelő homlokzatfesték!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.