Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-content/themes/premiumfestek_hu/functions.php on line 39

Warning: session_start() expects parameter 1 to be array, string given in /chroot/home/festekbi/premiumfestek.hu/html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Protektor hőszigetelő festék - Prémiumfesték.hu | Nanokerámiás membrán-hőszigetelő festékrendszer!

Időtálló Protektor hőszigetelő bevonat; Németország

2012-03-15

“Ha alaposan megnézzük, és összehasonlítjuk a hagyományos festékkel a Protektor festéket, egyértelműen látszik a különbség: a hagyományos festék esetében felületi sérülések és felhólyagosodások észlelhetők, míg a Protektornál egységes, rugalmas védőbevonat képződött, ami nem sérülékeny, még erős dörzsölés hatására sem, ugyanakkor vízzel tisztítható, de a nedvességet nem engedi be a falba, sőt, inkább kitaszítja belőle.”

” A régi homlokzatról nagynyomású tisztítóval eltávolítottuk a szennyeződéseket és lekentük a Protektor Mélyalapozóval, majd erre az előkészített felületre hordtuk fel két rétegben a speciális Protektor hőszigetelő festéket. ”

” Itt Németországban már egy jó ideje károsnak tartják a hungarocell szigetelést, és azontúl, hogy nem alkalmazzák, még az eddigieket is leszedik. Helyette a korszerűbb, és környezetbarátabb megoldásokat keresik, ilyen a Protektor hőszigetelő festék. Ezt bátran használjuk, mert ismerjük a kerámia előnyös tulajdonságait, amiket a festékkel kombinálva remekül lehet hasznosítani. Nem káros az egészségre, ugyanakkor hihetetlen mértékű energiamegtakarítást lehet vele elérni. A száraz falak nem penészesednek, amivel sok betegségnek lehet elejét venni. ”

Thomas Fischer

Festő mester

Németország – Sonthofen

Fedezze fel, hogyan és mennyiért juthat hozzá Ön is ehhez az innovatív technológiához!

*FONTOS TUDNI a Protektor festék penészképződés gátlásáról: A Protektor falfesték beltérben csökkentheti a penészesedés újbóli előfordulásának kockázatát, csak tökéletesen penészmentesített felületre szabad felvinni. Nagy páraterhelésnek kitett helyiségek, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok esetében a penészesedés újból előfordulhat. Emellett megállapítható,  hogy az esetek nagy részében sikeresen tudja a penészesedés kialakulását gátolni, amit a mikrobiológiai vizsgálatok és a vevői visszajelzések is alátámasztanak.

**FONTOS TUDNI a Protektor festék energiamegtakarító képességeiről: A Protektor falfesték hővisszaverő képességén keresztül javíthatja az lefestett épület energetikai tulajdonságát, optimalizálhatja a meglévő falszerkezet hőszigetelő képességét. Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be, ugyanakkor e helyen hangsúlyozni kell, szerkezeti és kivitelezési hiányosságok jelentősen ronthatják a kedvező energetikai tulajdonságokat, akár teljes mértékben is kiolthatják azt.